Rólunk

Faktoring
Adatvédelem

Kapcsolatfelvétel
Főoldal
 

Rólunk
Profil
Üzletszabályzat
Küldetésünk

Az e-F@ktor Zrt. ügyfelei jellemzően olyan kis- és középvállalatok, melyek gazdálkodása, pénzügyi helyzete alapvetően jó, ám gyakran nem bankhitel-képesek, illetve a hazai üzleti életben jellemző 30-90 napos halasztott fizetést nem, vagy nem teljes mértékben tudják saját forgóeszközeikkel finanszírozni.

Bizonyára Ön is találkozott már vállalkozása folytatása során a fenti problémákkal. Erre jelent kézenfekvő megoldást az e-F@ktor Rt. faktorszolgáltatása!

Társaságunknak több éves tapasztalata van az építőipari, szállítmányozó cégek, multinacionális kereskedelmi láncolatok beszállítói, élelmiszeripari termelők és kereskedők, illetve a szolgáltató szférában működő vállalkozások számláinak megelőlegezésében. Ugyanakkor - ahogy az a megvalósult üzleteinkből is látható - nyitottak vagyunk az állammal, illetve költségvetési szervekkel szembeni követelések, ÁFA visszaigénylések, illetve az önkormányzati beszállítók, EU támogatást elnyert pályázók követeléseinek faktorálására is. Alapelvünk az, hogy minden faktorálható, aminek jó piaca van.

Az e-F@ktor Zrt. olyan, a hazai faktorcégek között ritkán igénybe vehető szolgáltatást is kínál, mint cége export tevékenységének megfinanszírozása. Mind az export, mind a belföldi faktorálás esetén igénybeveheti továbbá az e-F@ktor Zrt. biztosítási szolgáltatását. Társaságunk egy hazai biztosító társasággal kötött biztosítási szerződés alapján az Ön vevőjére is alapíthat biztosítási limitet, az általánosnál kedvezőbb kondíciókkal, ráadásul a biztosítással összefüggő teljes adminisztrációt is átvállaljuk Öntől.

Igyekszünk ügyfeleink mindenkori tényleges pénzügyi szükségletéhez igazodni, ezért is alakult ki az a gyakorlatunk, mely szerint ügyfelünk - az e-F@ktor Rt.-vel kötött keretszerződés alapján - szabadon döntheti el, mely számláját finanszíroztatja meg a faktorral. Így szabadon tervezheti vállalkozása pénzügyeit, egy biztos finanszírozó háttérrel. Természetesen ügyfeleink érdeke is a rendszeres, folyamatos faktorálás, hiszen így válik tervezhetővé és optimálissá a cég likviditása.

Üzletpolitikánk a 30 és 90 nap közötti halasztott fizetésű számlák finanszírozását tartja megvalósíthatónak, de egyedi esetekben végzünk 120-150 napos faktorügyleteket is.