Rólunk

Faktoring
Adatvédelem

Kapcsolatfelvétel
Főoldal
 

Rólunk
Profil
Üzletszabályzat
Küldetésünk
Az e-F@ktor Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságot 2000-ben lelkes magánbefektetők alapították, akik pénzügyi és gazdasági szakemberekként már többször szembekerültek azzal a problémával, hogy a bankok által kínált pénzügyi megoldások palettája nem minden - a hazai piacon jó eséllyel működtethető - kis- és középvállalkozás számára képes az ideális finanszírozási megoldást kínálni. Úgy gondoltuk, hogy a hazai pénzpiacon még kevéssé ismert és elterjedt szolgáltatás a faktoring, melynek széleskörű alkalmazása lehetne az egyik megfelelő eszköz ennek a problémának a feloldására. Komoly pénzbeni és szellemi tőkét fektettünk be a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete alatt működő vállalkozásunk megalapozásába és a szolgáltatás további fejlesztésével szembeni elkötelezettségünk fontos bizonyítéka, hogy egyik szellemi atyjává váltunk a GKM által közel két évig folyamatosan működtetett (azóta sajnos felfüggesztett), kamattámogatást nyújtó Lánchíd Faktoring Programnak.

A társaság még ma is viszonylag kis létszámmal, ám igen magas szakmai színvonalon, személyre/üzletre szabottan végzi a faktorálási tevékenységet. Bár főprofilunknak a faktorálást tekintjük, a közeljövőben tervezzük a pénzügyi szolgáltatási tevékenység kibővítését. Munkánk eredményességét mutatja, hogy a 2009. évben a faktorált éves forgalmunk elérte a 9 milliárd forintot, a társaság saját tőkéje pedig meghaladja a 200 millió forintot. Gazdálkodásunkhoz bankok, valamint takarékszövetkezetek biztosítanak megfelelő forrást.

Üzletpolitikánkban a partnerekkel való személyes kapcsolaton alapuló, egyénre/üzletre szabott, gyors és szakszerű ügyintézést tartjuk szem előtt. Ennek köszönhetően számos ügyfelünkkel már több évre visszatekintő, folyamatos üzleti kapcsolatot ápolunk. Nem véletlen, hiszen a faktorálási szolgáltatás igénybevétele, illetve a szerződéskötést megelőző ügyfél és adósminősítési munka során a faktor és ügyfelei között kialakult bizalmi viszony, és az ehhez társuló pénzügyi tanácsadás segítségével partnereink napi likviditási gondjai csökkennek, pénzeszközeiket gazdálkodásukba visszaforgatva jobban ki tudják használni növekedési lehetőségeiket, és a velünk való együttműködés eredményeként gazdálkodásuk körülményei jelentősen javulnak.

Ha Ön még sohasem faktorált, vagy még nem a mi ügyfelünk, javasoljuk, hogy lépjen beljebb virtuális ügyfélterünkbe, helyezze magát kényelembe, és megismertetjük a faktorálás előnyeivel, ügymenetével, a szolgáltatásban rejlő lehetőségekkel. Olvashat az e-F@ktor Zrt. cégprofiljáról, valamint megismerheti üzletszabályzatunkat, illetve a faktoráláshoz kapcsolódó egyéb dokumentumokat, szerződéseket. Ha mindez megnyerte tetszését, vagy felkeltette érdeklődését, keressen bennünket!

Elérhetőségünk:
Székhely: 1012 Budapest, Kosciuszko Tádé utca 14. II/2.
Telefon: (061)501-4706
Fax: (061)501-4707
e-mail: info@e-faktor.hu, info.e-f@ktor.hu

PSZÁF engedély száma: I-587/2000
Cégjegyzékszám: 01-10-044345
Adószám: 12470321-2-41